Lokakarya Struktur Baja

Pedaran pondok:

Wangunan Struktur Baja Prefab Modern Gudang Prefabrikasi Gudang / Bengkel / Pesawat Hangar / Bahan Konstruksi Kantor

Wangunan struktur waja anu dibentuk ku Column Steel, Beam Beam, Bracing, Purlin, sadaya Struktur Baja Dirancang dina Bengkel sareng pangiriman ka situs Project, gancang dipasang, ngawangun héjo sareng ngahémat tanaga tanaga.


Detil Produk

Tanda Produk

Gudang Struktur Prefab Modern Gudang Prefabrikasi Gudang / Bengkel

/ Pesawat Hangar / Bahan Pangwangunan Kantor

Wangunan struktur waja anu dibentuk ku Column Steel, Beam Beam, Bracing, Purlin, sadaya Struktur Baja Dirancang dina Bengkel sareng pangiriman ka situs Project, gancang dipasang, ngawangun héjo sareng ngahémat tanaga tanaga.

1. Babandingan antara Workshop Struktur Baja & Wangunan Tradisional

. Wangunan Tradisional:

A. Nyéépkeun waktos: Mangsa konstruksi panjang

B. rajin: prosés na rumit sareng kuli

C. Perlindungan non-lingkungan: henteu didaur sareng biaya tinggi

1599703576473834

. Lokakarya Struktur Baja:

A. Ngahémat waktos: Tempat mesen online sareng bérés dina 30 dinten

B. Betah hariwang: pangwangunan situs, jinis perakitan

C. Perlindungan lingkungan: daur ulang ngirangan biaya ku 50%

1599703591372320

2. Karakteristik Workshop Struktur Baja

Beurat maot enteng: waja boga kakuatan tinggi sareng kalenturan. Dibandingkeun sareng wangunan beton bertulang tradisional, éta ngagaduhan kakuatan anu tinggi, beurat maot ringan, kaku tina sadaya pigura kaku sareng kamampuan ngabentuk anu kuat. Bobot diri tina lokakarya struktur waja ngan ukur saperlima tina wangunan struktur bata-beton, éta tiasa nolak 70 méter per detik badai, sahingga kahirupan sareng harta banda tiasa dijaga sacara épéktip.

Kinerja seismik: Lokakarya struktur waja ngagaduhan performa kaamanan hirup anu saé dina gempa bumi. Kaseueuran hateup struktur waja anu hateupna condong. Ku alatan éta, struktur hateup dasarna nyoko kana sistem truss hateup segitiga anu didamel tina anggota waja anu kabentuk tiis. Saatos ngégél baja struktural sareng pelat waja warna, éta komponén ngawangun "sistem struktur tulang rusuk piring" anu kuat, anu ngagaduhan résistansi gempa anu langkung kuat. Éta tiasa dianggo di daérah anu gaduh intensitas seismik di luhur 8 derajat

Durability: Struktur waja lokakarya strukturna sadayana ngadopsi komposisi sistem komponén waja ipis-témbok anu tiis, palang waja ngadopsi kakuatan anti anti karat anu luhur sareng pembuatan lambar galvanis anu digulung panas, anu sacara efektif tiasa nyegah korosi pelat waja dina prosés tina konstruksi sareng aplikasi, sareng ningkatkeun umur palayanan komponén waja hampang. Kahirupan jasa struktur utama tiasa ngahontal langkung ti 50 taun.

Bentang ageung: struktur waja tiasa didamel saluyu, cocog pikeun struktur bentang ageung, sareng henteu nganggo kolom upami anjeun hoyong, ngahémat rohangan sacara épéktip.

Ékonomi: pembentukan lokakarya struktur waja pisan saderhana, sareng beurat awakna enteng pisan, janten total biaya ngan ukur sapertilu tina struktur beton umum, sareng kauntungan operasi mangrupikeun sapertilu tina wangunan struktur umum. Babandingan: struktur beton: 800-1500 RMB / méter pasagi; bengkel struktur waja: 260-500 RMB / méter pasagi, éta pisan ngendalikeun biaya.

Kalenturan: kalenturan sareng rupa-rupa. Desain teluk ageung, rohangan jero rohangan tiasa dibagi kana sababaraha skéma, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna anu béda sareng nyangking ruang desain ageung.

Insulasi termal: panel sandwich mangrupikeun insulasi termal utama sareng bahan insulasi sora anu diadopsi ku struktur baja, sareng produk témbok utamina kalebet panel sandwich baja warna sareng panel sandwich wol batu, anu ngagaduhan insulasi anu hadé sareng pangaruh insulasi sora. Panel insulasi sareng tembok partisi ngahontal pangaruh insulasi anu langkung saé. Résistansi tahan katun R15 anu seger ngajaga ku kandelna 100 mm tiasa sami sareng témbok bata M24 kalayan kandelna 1 m.

Insulasi termal: pangaruh insulasi termal mangrupikeun udagan utama pikeun ngaevaluasi perumahan. Jandéla dipasang dina sistem waja ringan ngadopsi gelas kerung, sareng pangaruh insulasi panas saé, kalayan insulasi panas dugi ka 40 db; témbok diwangun ku kerangka baja ringan sareng panel baja warna tiasa ngahontal épék insulasi panas saluhur 60 dB. Éta dua per tilu beton sareng dua kali jauh tina struktur kai.

Kanyamanan: témbok waja lampu ngadopsi sistem hemat énergi épisiensi tinggi, anu henteu kedah hariwang ngeunaan formaldehida ngalangkungan standar. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan kinerja ventilasi anu saé. Éta tiasa ngajantenkeun hawa di luhur bumi ngawangun suasana anu tetep sareng mastikeun kabutuhan ventilasi sareng panas tina hateup di luar.

Éféktivitas: sadayana konstruksi garing, henteu kapangaruhan ku usum usum, henteu kapangaruhan ku cai sareng listrik. 1000 méter pasagi di jero sareng di luar gedong, salami 5 padamel, 30 dinten damel tiasa ngahontal sakabeh proses tina taneuh dugi ka hiasan.

Perlindungan lingkungan: bahan tiasa didaur ulang 100%, leres-leres héjo tanpa pemurnian.

Hemat énergi: sadayana nganggo pigura hemat énergi épisiensi tinggi, lapisan sareng témbok, kalayan insulasi termal anu saé, insulasi sora sareng pangaruh insulasi panas, anu tiasa ngahontal standar hemat energi 50%.

3. Alat Produksi Struktur Baja

1599704138839914 1599704149371820 1599704194851866

4. Parabot Produksi Panél

1599704373171178
1599704389430340
1599704381765049
1599704425822952

5. Transporasi

1599704506510331 1599704519126064 1599704531968146

6. Pamasangan Dina Situs

1599704587308413 1599704599315928

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami