Sevices

PEMASANGAN JEUNG KOMISI

Perusahaan urang ogé parantos ngalaman ogé teknisi rékayasa profesional. Téknisi kami parantos bérés masang sareng ngerjakeun padamelan seueur proyek luar negeri, sapertos Uzbékistan, Rusia, Oman, Iran, sareng sajabana. Maka, samentawis perusahaan kami nyayogikeun palanggan kalayan peralatan anu kualitasna saé, pagawé pamasangan anu terampil sareng téknolog produk kualitas luhur nyayogikeun klien kami di bumi sareng di mancanagara kalayan set pinuh ku jasa téknis pikeun ngajantenkeun palanggan "mésér kalayan yakin sareng panggunaan kalayan nyugemakeun "

ab3-1
ab3-2
image5

Pitunjuk Latihan

Perusahaan urang parantos ngalaman ahli téknologi sareng listrik kalayan pangalaman damel di industri gips salami langkung ti 20 taun. Kalayan pangetahuan anu euyeub tiasa masihan anjeun dukungan anu kuat dina produksi. Kami bakal ngajarkeun kumaha ngagunakeun bahan baku kalayan leres, kumaha ngoperasikeun peralatan kalayan leres, kumaha cara ngadamel produk sareng kumaha carana ngontrol kualitas ketat. Kumaha waé ogé méréskeun sadaya masalah sareng ngarahkeun anjeun ka hiji kasuksesan.

ab4-2
ab4-1
ab4-3

LAYANAN Sateuacanna-SALE

DCI resep nyayogikeun bagian-bagianna, kanyaho sareng kaahlian pikeun ngabantosan sadayana kabutuhan pangropéa sareng pamutahiran pabrik anjeun. Urang tiasa nyayogikeun sapertos dihandap:

Suku cadang

Sagala Bagian Campuran sareng Campuran Bagian Campuran Ngadamel Bagian Lempeng Saw Blades Ngabentuk Sabuk / Conveyor Belting Carbon Bearings

Pengering Sprockets, Ranté, Ranté Pitunjuk Kepala / Tail Pulleys Flat Belt Drive Pulleys Filter Bags

Bahan atah

Kertas Fiberglass Starch Foaming Agent Lem Waterproof Agent Agen Tepi-kedap Tape jsb

Bantosan Téknis

Jaminan DCI aya dina 1 taun gratis saatos pangiriman sareng jasa jangka panjang

DCI tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarobih peralatan sareng ningkatkeun kapasitas produksi

DCI tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarengsekeun masalah anu aya hubunganana sareng alat-alat gypsum

image7
ab5-2
ab5-3
ab5-4
ab5-5
ab5-6