Bahan atah

  • Fiberglass

    Fiberglass

      
  • Nail
  • Modified Starch

    Aci anu dirobih

    Indéks téknis pati anu dirobih Parangkat parameter Eusi pati> 80% (beueus) Kandungan cai ≦ 10% Kandungan awu ≦ 6% Eusi protéin ≦ 0,3% nilai PH 5-7 Gelar halus 0,2mm layar liang pasagi, ≦ 4% Performa taat garing sareng kombinasi panas I, beueus sareng kombinasi panas I-III
  • Foaming Agent

    Agén Foaming

    Parameter téknis agén berbusa Indéks barang Eusi épéktip Bahan réaktif> 35% nilai PH 7-9 Kandungan leyur minyak penting ≧ 1,8% Kandungan natrium sulfat ≦ 2,0% Sodium klorida ≦ 0,1% Titik mendung <10 ℃ Densitas 1.02g / cm³ jangkungna Busa ≧ 180mm
  • Angle bead
  • Gesso retarder
  • Water Reducing Agent
  • Plasterboard Head Paper

    Kertas Kepala Plasterboard

    Kertas pita étingan ieu dianggo pikeun pakét gipsum. Anjeun tiasa ngarancang labél perusahaan anjeun sareng ngirim gambar ka kami, désainer kami bakal ngadamel sareng mastikeun deui pikeun anjeun.

  • PVC Glue

    Lem PVC

    Disebut ogé émulsi polivinil asétat, éta dihasilkeun tina Vinil asétat-étiléna, poli akohol sareng polimérisasi bahan polimér tinggi sanés. Dibandingkeun sareng produk bawaan anu sanés, langkung gampang ditanganan, langkung gancang pikeun nguatkeun, langkung saé ngariung sareng henteu pernah api-api sareng sajabina.

  • Silica Oil

    Minyak Silika

    Dina aksi katalis logam, éta tiasa dipotong dina suhu anu pas pikeun ngabentuk mémbran tahan cai dina sababaraha rupa substrat. Hal ieu seueur dianggo dina produksi papan gipsum, lawon, agén pemadam kebakaran (bubuk garing), kertas, logam, kulit, kai, kaca, semén, keramik, marmer salaku panolak cai, anti perekat atanapi anti korosif.

  • Gypsum Board Foaming Agent

    Agén Foaming Déwan Gypsum

    Agén foaming Board Gypsum: digunakeun pikeun foaming gypsum dina prosés produksi papan gipsum permukaan kertas.

  • Paper for Gypsum Board

    Kertas pikeun Déwan Gypsum

    Nyanghareupan kertas / ramah lingkungan / beurat enteng / tahan beueus / lemes

    Waktos pangiriman: Dina 15 dinten saatos pamayaran sateuacanna anjeun