Produk

  • Steel Structure Workshop

    Lokakarya Struktur Baja

    Wangunan Struktur Baja Prefab Modern Gudang Prefabrikasi Gudang / Bengkel / Pesawat Hangar / Bahan Konstruksi Kantor

    Wangunan struktur waja anu dibentuk ku Column Steel, Beam Beam, Bracing, Purlin, sadaya Struktur Baja Dirancang dina Bengkel sareng pangiriman ka situs Project, gancang dipasang, ngawangun héjo sareng ngahémat tanaga tanaga.

  • Gypsum Powder Production Line

    Garis Produksi Bubuk Gypsum

    1. Standar kualitas bubuk gypsum: sasuai sareng GB / T 9776-2008
    2. Téknologi Utama (di dieu nyandak conto batu gipsum Alam)
    Gypsum rock - munggaran naksir -detik kadua - grinding - calining - sepuh produk-réngsé (gypsum stucco / bubuk) -paket

  • Gypsum Plaster Powder Production Line

    Gypsum Plaster Powder Line Produksi

    Saatos batu gipsum dihasilkeun kana sistem crusher pikeun kéngingkeun batuan 1- 4cm batuan, anu didakan pikeun ngagiling pabrik pikeun kéngingkeun bubuk gypsum atah / stucco, sareng éta dikirimkeun ka LIPI LIPI ka silo stabil, saatos diukur sacara otomatis sareng akurat, dieusian kana kalsinasi Kalayan jumlah ageung panas tina kompor hawa panas atanapi ketel, bubuk gipsum atah janten bubuk gipsum dikalsinasi. Saatos tiis atanapi sepuh, produk réngsé dikemas kana kantong anu béda ku mesin pengemas.

  • Gypsum Stucco Making Line

    Gypsum Stucco Making Line

    Saatos batu gipsum dihasilkeun kana sistem crusher pikeun kéngingkeun ukuran batu 3 - 4cm, anu diangkat kana silo sateuacan kiln, teras saatos diukur, batu-batu éta didamel kana kiln rotasi kanggo kalsinasi. Sedeng pemanasan nyaéta flume panas, anu pipa na paburencay di tengah sareng témbok kiln, bari tungku diputer, batu gipsum tiasa dipanaskeun sacara merata pikeun dikalsinasi. Batuna dikalén dihasilkeun kana silo pikeun sepuh teras diteraskeun ka pabrik coét janten bubuk. Teras bubuk gipsum ditepikeun ka produk silo kanggo dibungkus kana kantong anu béda ku mesin pengemas.

  • Gypsum Plaster of Paris Making Line

    Gypsum Plaster of Paris Making Line

    Batuan gypsum ukuran batu 1- 4cm diangkat ku émbér LIPI kana silo batu gypsum, teras dihasilkeun pikeun ngagiling pabrik pikeun kénging bubuk gipsum atah / stucco, teras éta diangkut ka émbér LIPI ka silo stabil, saatos diukur sacara akurat ku skala sabuk sistem kalayan PLC dikawasa, teras éta dieusian kana kiln kalsinasi. Kalayan jumlah ageung panas tina kompor hawa panas atanapi ketel, bubuk gipsum atah janten bubuk gipsum dikalsinasi dina tungku. Saatos tiis atanapi sepuh, produk réngsé dikemas kana kantong anu béda ku mesin pengemas.

  • Gypsum Block Production Line

    Garis Produksi Blok Gypsum

    Bubuk gipsum, mimitina dikirim ka silo ku LIPI LIPI, teras éta tuangeun kana dosis silo; saatos ngukur sacara akurat, bubuk dieupan kana mixer. Bahan baku sareng cai dicampurkeun kana slurry sareng tuang kana mesin pembentuk. Teras stasiun hidrolik nyetir sistem angkat hidrolik pikeun nyandak blok gipsum tina kapang. Dina waktos anu sasarengan, clamp luar angkasa ngajepit, angkat sareng ngangkut blok ka buruan tegalan. Sakabéh sistem dikawasa ku PLC.

  • Gypsum Block Machine

    Mesin Blok Gypsum

    Bubuk gipsum alami anu dikalsinasi mimitina dikirim ka bubuk silo, silo ku alat leveling, sareng sajabana Teras bubuk lebet kana silo timbangan, saatos diukur ku skala éléktronik, bahanna lebet kana mixer ngalangkungan klep fenumatis. Cai asup kana mixer ngalangkungan alat ukur cai. Bahan aditif sanésna tiasa ditambihan kana mixer numutkeun sarat anu saleresna.

  • Gypsum Board Production Line

    Garis Produksi Papan Gypsum

    Bahan utama pikeun ngahasilkeun papan gypsum sapertos kitu utamina bubuk gipsum (bubuk gipsum dikalsinasi) anu eusi CaSO4 · 1 / 2H2O langkung ti 75%. Bubuk gipsum, cai sareng macem-macem aditif sacara otomatis sareng misah diukur sareng dilebetkeun kana mixer ku sistem auto-conveying anu kontinyu.

  • Gypsum Board Line

    Garis Déwan Gypsum

    Saatos angkat kaluar tina pengering, ngalangkungan sistem transmisi 2 # cross, papan henteu sami (sakitar 3-5%) bakal dikirim ka sytem conveyor silang ka-3 pikeun ditumpuk sareng dianggo ngadamel dunnages atanapi panggunaan sanés; sedengkeun papan anu mumpuni datang kana sistem ragaji otomatis.

  • Gypsum Plasterboard Production Line

    Jalur Produksi Gypsum Plasterboard

    Saatos ngabentuk, papan diteukteuk kana panjang anu diperyogikeun ku PLC servo péso dikontrol sacara otomatis. Péso ieu tiasa sacara gampil diteukteuk janten panjang anu bénten-bénten sakumaha prasetél dina sistem PLC. Saatos dipotong, papan gypsum baseuh dideteksi sareng gancang ditepikeun ku speedup conveyor ka area conveyor sabuk 1 #, papan limbah badé kaluar tina jalur anu ngalir ku ......

  • Gypsum Board Making Line

    Garis Gypsum Board Making

    Kauntungannana ageung nyaéta sistem pengering PLC controller otomatis, anu mangrupikeun bagian anu paling penting dina garis produksi papan gipsum sareng ogé tautan konci pikeun mastikeun kualitas papan anu parantos réngsé.

  • Paper Faced Gypsum Board Manufacture Line

    Garis Garis Garpu Garapan Pabrik Gips

    Sistem kaluar pengering papan tulis gipsum diwangun ku rol kualitas luhur, sistem bolong pelindung, pos anu tiasa dipindahkeun, sareng motor mérek munggaran, sareng set lengkep sistem PLC, jst.

123 Teras> >> Halaman 1/3