Naon plaster gypsum board?

Papan gips gypsum dihasilkeun dina lingkup dunya utamina kalebet: papan gypsum berwajah kertas, papan gypsum bébas kertas, papan gypsum hias, papan serat gipsum, papan nyerep sora gypsum, jst.

(1) Papan gypsum bermuka kertas. Papan gypsum berwajah kertas mangrupikeun jinis papan enteng anu didamel tina bubur gypsum salaku inti sareng kertas dina dua sisi salaku panyalindungan. Papan gypsum berwajah kertas ringan dina tékstur, luhur kakuatan, seuneu, mothproof, sareng gampang diolah. Papan gipsum biasa dianggo pikeun témbok interior, témbok partisi sareng langit-langit anu ditunda. Papan gips tahan cai anu tahan seuneu tiasa dianggo dina témbok kamar kalayan kalembaban anu luhur, sapertos ubin, piring logam, sareng pelapis témbok plastik pikeun jamban, dapur, kamar mandi, sareng sajabana Papan gipsum mangrupikeun bahan anu didamel tina ngawangun gypsum salaku bahan baku utama. Mangrupikeun mangrupikeun bahan wangunan héjo kalayan beurat enteng, kakuatan tinggi, kandel ipis, pamrosésan anu merenah, insulasi sora, insulasi panas, sareng kinerja seuneu. Mangrupikeun salah sahiji panel beurat-beurat énggal anu ayeuna nuju dikembangkeun. Sareng tiasa janten prosés salajengna janten ubin siling ku nutupan pilem hias PVC sareng motong potongan-potongan leutik.

news-1

(2) Papan gipsum tanpa kertas mangrupikeun jinis papan kalayan kinerja anu langkung unggul, anu ngagantikeun papan kai. Éta mangrupikeun jinis papan wangunan énggal kalayan stéco gypsum Béta salaku bahan utama sareng sagala rupa serat salaku bahan anu nguatkeun. Mangrupikeun produk anyar anu hasil dikembangkeun saatos plasterboard parantos seueur dianggo. Kusabab kertas panyalindungan permukaan dileungitkeun, ruang lingkup aplikasi henteu ngan ukur nutupan sakumna aplikasi tina papan moyok kertas, tapi ogé dilegaan, sareng kinerja komprehensifna langkung saé tibatan dewan moyok kertas anu nyanghareup, tapi kapasitas na leutik.

(3) Papan gips hiasan. Papan gypsum hiasan didamel tina ngawangun gypsum salaku bahan baku utami, dicampur sareng sajumlah alit bahan serat, sareng sajabana, kalayan rupa-rupa pola sareng hiasan kembang, sapertos papan percetakan gypsum, papan siling berlubang, papan plafon gypsum relief, papan hiasan gipsum bermuka kertas Ngadagoan. Mangrupikeun jinis bahan hiasan interior anu anyar, cocog pikeun hiasan sedeng sareng high-end, sareng ngagaduhan ciri beurat beurat, tahan seuneu, tahan uap, gampang diolah, sareng dipasang saderhana. Khususna, permukaan papan résin tiruan tipe-anyar tiruan hiasan gipsum tahan cai ditutupan résin, sareng pola tiruan hias jelas, novél sareng loma. Dewan ngagaduhan kakuatan anu kuat, tahan polusi, sareng gampang dibersihkeun. Éta tiasa dianggo pikeun ngahias témbok sareng ngadamel témbok. Dewan sareng papan skirting mangrupikeun bahan idéal pikeun ngagentos batu alam sareng terrazzo.


Pos waktos: Mei-18-2021