Kertas kanggo Papan Gypsum Kanggo Dijual

Kertas pikeun Déwan Gypsum. Éta diwangun ku lambar plasterboard gypsum ageung anu kandelna dugi ka satengah inci (sakitar 1 cm), sareng anu sering dipotong janten opat ku dalapan panel suku (sakitar 1,2 méter ku 2,4 méter). Kertas kandel, awét, disebut kertas drywall, ngajajar dina dua sisina.

Kertas raray gypsum-board biasana 100 persén didaur ulang tina koran, kardus, sareng aliran limbah paskonsumer sanésna, tapi kaseueuran gipsum anu didaur ulang dina produk témbok-témbok postindustrial, didamel tina pembuatan papan gipsum. Papan gypsum kedah dipésér dina ukuran anu ngirangan kabutuhan pangirangan (ngahémat waktos sareng runtah).

Papan gipsum mangrupikeun nami umum pikeun kulawarga produk panél. Ieu mangrupikeun inti anu teu kabeuleum didamel tina gipsum sareng kertas anu permukaanna dina pameunteu, tukang, sareng ujungna anu panjang. Rupa-rupa jinis papan gips anu dianggo dina ngawangun sareng konstruksi sasarengan disebut "produk panel gipsum."


Pos waktos: Mei-10-2021