Sistem grinding bubuk gipsum

Feeder ngageter tuang batu gipsum atah merata sareng teras kana panggilingan pikeun grinding. Bubuk gipsum saatos ngagiling dicandak nganggo aliran udara tina blower, sareng diklasifikasikeun ku SEPARATOR. Bubuk anu pas asup sareng aliran hawa kana kolektor siklon ngalangkungan pipa. Dina kolektor siklon, pamisahan sareng koléksi dilakukeun, teras di kaluarkeun ngalangkungan klep bubuk pikeun kéngingkeun bubuk anu parantos réngsé. Aliran udara ngaliwatan pipa balik di tungtung luhur kolektor siklon, teras ditarik kana blower. Sakabéh sistem aliran udara tina sistem pabrik disegel sareng medar, sareng éta medar dina kaayaan tekanan anu positip sareng négatip.

Dina pabrik, kusabab kandungan cai anu tangtu dina matérial, panas anu dihasilkeun nalika grinding nyababkeun gas dina pabrik janten ngejat ngarobih kapasitas aliran hawa, sareng hawa luar disedot pikeun ningkatkeun volume udara kana aliran udara anu beredar. Kusabab kitu, pipa hawa résidu antara blower sareng pabrik disaluyukeun pikeun ngahontal kasaimbangan aliran udara, sareng kaleuwihan gas dibawa kana filter kantong, sareng bubuk halus anu dibawa ku résidu hawa dikumpulkeun ku filter kantong, sareng hawa sésana dimurnikeun sareng dileupaskeun.

news-2

Fitur :

Struktur 1.Vértikal sareng lahan alit, sistem mandiri pikeun ngagiling batu jadi bubuk;
2. produk réngsé nyaéta malah fineness, kalayan 98% ngalirkeun;
Alat paranti 3.The ngadopsi kotak gear caket pikeun ngagaduhan drive anu stabil sareng operasi anu dipercaya. Bagian-bagian konci pabrik sadayana didamel tina waja anu alus pisan pikeun ngadamel pabrik awét, stabil sareng dipercaya;
4. Sistem listrik ngadopsi kontrol pusat pikeun gaduh otomatisasi sateuacanna, gampang pikeun ngaluyukeun mesin;
5. Dibandingkeun sareng pabrik RayR 5R, dina kaayaan anu sami, kapasitas tiasa ditingkatkeun 10%, kakuatan grinding gilinding tiasa ningkatkeun 1500kgf dina fungsi spring tekanan tinggi.
6. Alat grinding ngadopsi segel multi-tahap tumpang tindih pikeun gaduh panyegelan anu saé.


Pos waktos: Mei-18-2021