Pasokan Garis Produksi Gypsum

Garis Produksi Papan Gypsum utamina diwangun ku genep bagéan sistem pergaulan, extruder, sistem injeksi agén busa, sistem traksi, sistem transmisi & motong, sistem daur ulang & pelletizer.

Produk kami ngagaduhan kaunggulan konfigurasi anu saé, desain anu wajar, kaluaran tinggi, konsumsi énergi rendah sareng stabilitas anu luhur pisan.

Konfigurasi utama:

Campuran bahan baku sareng alat-alat panémbaran otomatis

75 extruder kembar-sekrup paralel

Sistem suntikan agén busa tekanan tinggi

Ketik 150 extruder

Sirah ekstrusi

Méja busa

Traktor primér

Mindahkeun & Cooling rak

Traktor sekundér sareng peralatan motong lébar

Paranti motong panjang

Sistem daur ulang & Pelletizer

Rincian bungkusan

Bungkus garis produksi papan gipsum th:

1. Paké pilem plastik pikeun mungkus sareng nutupan mesin;

2. Dicirian ku label atanapi pengiriman barang anu diperyogikeun.

3. Anggo tali kawat waja pikeun ngalereskeun dina wadah, supados ulah karuksakan.

4. Paking tiasa dilakukeun numutkeun sarat anu mésér.

parusahaan urang salaku Pasokan Garis Produksi Gypsum , nyayogikeun Garis Produksi Papan Gypsum, upami anjeun peryogi pls ngahubungan kami.


Pos waktos: Mei-10-2021