Kaayaan ayeuna blok Gypsum

Achievement-1-6Dina taun 1940an, gips semi-terhidrasi anu didamel tina gipsum alami dianggo sacara internasional pikeun ngahasilkeun blok gipsum ku metode casting kapang datar. Dina pertengahan taun 1950an, produksi dirobih janten casting casting sareng jacking téknologi, sareng kaluaranna ningkat sacara signifikan.

Ti saprak taun 1970an, téknologi citakan parantos teras-terasan ditingkatkeun, sareng prosés angkat kapang nangtung parantos dikembangkeun tina semi-otomatis janten otomatis pinuh. Salaku conto, ngagunakeun pemotong otomatis hidrolik pikeun ngabentuk alur luhur, cetakan alloy dilapis ku Chrome pikeun ningkatkeun kualitas permukaan produk sacara signifikan, cetakan multi-rongga dianggo pikeun ningkatkeun kaluaran mesin tunggal, sareng klem teleskopik pneumatik dianggo pikeun leres nempatkeun, jepitan, angkat sareng ngalihkeun sakaligus blok.

Ti saprak taun 1990an, gypsum desulfurization gas flue parantos dianggo salaku bahan baku pikeun ngagentos gips alami, sareng kualitas produkna teras-terasan ditingkatkeun.

Blok gipsum dihasilkeun sareng dianggo di langkung ti 60 nagara di sakumna dunya, anu utamina dianggo salaku témbok partisi internal non-beban-bantalan di tempat padumukan, gedong kantor, hotél, jst.

Éta parantos dipikaterang sacara internasional yén blok gipsum mangrupikeun produk matérial bangunan héjo anu sustainable, nyatakeun langkung ti 30% tina jumlah total tembok interior di Éropa. Nagara-nagara Éropa anu ngahasilkeun sareng nganggo blok gypsum kalebet Rusia, Perancis, Jérman, Bélgia, sareng Spanyol, Polandia, Italia, Austria, Swiss, Luksemburg, Yunani, Turki, Finlandia, Céko, Rumania, Bulgaria, Sérbia, jst.

Salaku tambahan ka daratan Cina, aya 15 nagara sareng daérah di Asia anu ngahasilkeun blok-blok gipsum, kalayan jumlahna sakitar 2.000 lokasi produksi. Blok utama gipsum Asia anu ngahasilkeun nagara sareng daérah nyaéta: India, Koréa Kidul, Singapura, Thailand, Indonesia, Pakistan, Afganistan, Vietnam, Bangladés, jst; Wétan Tengah kalebet Iran, Arab Saudi, Israel, Yordania, Libanon, Suriah, Oman, Irak, sareng sanésna nagara-nagara produksi blok gipsum Afrika nyaéta Aljazair (2 juta méter pasagi / a), Mesir, Maroko, Tunisia, Senegal, jst.

Ngan Méksiko anu ngahasilkeun blok gipsum di Amérika Kalér. Produsen blok gipsum Amérika Kidul nyaéta Brasil, Chili, Argentina, Vénézuéla, sareng Kolombia. Ngan Australia anu ngahasilkeun blok gipsum di Oséania.


Pos waktos: Mei-18-2021