Warta

  • Gypsum powder grinding system

    Sistem grinding bubuk gipsum

    Feeder ngageter tuang batu gipsum atah merata sareng teras kana panggilingan pikeun grinding. Bubuk gipsum saatos ngagiling dicandak nganggo aliran udara tina blower, sareng diklasifikasikeun ku SEPARATOR. Bubuk anu cocog asup sareng aliran hawa kana kolektor siklon ngalangkungan t ...
    Maca deui
  • What is gypsum plaster board?

    Naon plaster gypsum board?

    Papan gips gypsum dihasilkeun dina lingkup dunya utamina kalebet: papan gypsum berwajah kertas, papan gypsum bebas kertas, papan gypsum hiasan, papan serat gipsum, papan nyerep sora gypsum, jst. (1) Papan gypsum berwajah kertas. Kertas-fa ...
    Maca deui
  • Current situation of Gypsum block

    Kaayaan ayeuna blok Gypsum

    Dina taun 1940an, gips semi-terhidrasi anu didamel tina gipsum alami dianggo sacara internasional pikeun ngahasilkeun blok gipsum ku metode casting kapang datar. Dina pertengahan taun 1950an, produksi dirobih janten casting casting sareng jacking téknologi, sareng kaluaranna ningkat ...
    Maca deui
  • Paper for Gypsum Board For Sale

    Kertas kanggo Papan Gypsum Kanggo Dijual

    Kertas pikeun Déwan Gypsum. Éta diwangun ku lambar plasterboard gypsum ageung anu kandelna dugi ka satengah inci (sakitar 1 cm), sareng anu sering dipotong janten opat ku dalapan panel suku (sakitar 1,2 méter ku 2,4 méter). Kertas kandel, awét, disebut kertas drywall, ngajajar dina dua sisina. Gypsum-board f ...
    Maca deui
  • Gypsum Board Production Line Supplier

    Pasokan Garis Produksi Gypsum

    Garis Produksi Papan Gypsum utamina diwangun ku genep bagéan sistem pergaulan, extruder, sistem suntikan agén busa, sistem traksi, sistem transmisi & motong, sistem daur ulang & pelletizer. Produk kami ngagaduhan kaunggulan konfigurasi anu saé, desain anu wajar, kaluaran tinggi, rendah ...
    Maca deui
  • China’s First Used “ZTF Forming Method” Welded Pipe Production Line.

    Mimiti Dianggo ku Cina "ZTF Forming Metode" Dilas Jalur Produksi Pipa.

    Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan Pameran Iran, Pameran Dubai sareng Pameran India. Produk utama kami, jalur produksi papan gypsum, jalur produksi bubuk gypsum, jalur produksi blok gypsum, ogé bahan baku sareng suku cadang sareng sajabina.
    Maca deui
  • Gypsum Powder Production Line Manufacturer

    Gypsum Bubuk Produksi Line Produsén

    Bubuk gipsum parantos lami dianggo dina kahirupan urang sareng seueur industri. Dina kahirupan biasa urang, panggunaan manusa ngahasilkeun kapur, tahu sareng karajinan, sareng sajabana dina bidang industri, Hal ieu sering dianggo dina ngawangun industri salaku industri dempul sareng desulfurisasi salaku agén. Garis produksi bubuk gipsum (gy alami ...
    Maca deui
  • Mixer Manufacturer China

    Adun Produsén Cina

    Dina dasar masihan maén lengkep pikeun struktur kompak, operasi lemes sareng gampang ngajaga mixer disc, struktur disk aduk dioptimalkeun, rohangan dina ruang pergaulan dikirangan, waktos padumukan bubur dina mixer nyaéta disingget, sareng bubur gipsum beureum ...
    Maca deui
  • Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan ngiringan Iran kami DCI ngiringan Iran urang DCI ngiringan Iran

    Sadayana kedah kenal sareng masker médis anu tiasa dianggo. Anjeun bakal ningali seueur jalma di jalan nganggo masker, khususna nalika epidemi, sabab masker diperyogikeun di tempat umum. Topeng médis anu tiasa dianggo tiasa nyegah baktéri sareng virus tina lebet kana awak manusa. Dinten ieu kuring hoyong masihan ...
    Maca deui
  • Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan ngiringan Iran

    Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan Pameran Iran, Pameran Dubai sareng Pameran India. Produk utama kami, jalur produksi papan gypsum, jalur produksi bubuk gypsum, jalur produksi blok gypsum, ogé bahan baku sareng suku cadang sareng sajabina.
    Maca deui
  • Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan ngiringan Iran

    Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan Pameran Iran, Pameran Dubai sareng Pameran India. Produk utama kami, jalur produksi papan gypsum, jalur produksi bubuk gypsum, jalur produksi blok gypsum, ogé bahan baku sareng suku cadang sareng sajabina.
    Maca deui
  • Pangiriman lini produksi dewan gansu gypsum

    Dina 2017 taun, kami DCI ngiringan Pameran Iran, Pameran Dubai sareng Pameran India. Produk utama kami, jalur produksi papan gypsum, jalur produksi bubuk gypsum, jalur produksi blok gypsum, ogé bahan baku sareng suku cadang sareng sajabina.
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5