Gypsum Stucco Making Line

Pedaran pondok:

Saatos batu gipsum dihasilkeun kana sistem crusher pikeun kéngingkeun ukuran batu 3 - 4cm, anu diangkat kana silo sateuacan kiln, teras saatos diukur, batu-batu éta didamel kana kiln rotasi kanggo kalsinasi. Sedeng pemanasan nyaéta flume panas, anu pipa na paburencay di tengah sareng témbok kiln, bari tungku diputer, batu gipsum tiasa dipanaskeun sacara merata pikeun dikalsinasi. Batuna dikalén dihasilkeun kana silo pikeun sepuh teras diteraskeun ka pabrik coét janten bubuk. Teras bubuk gipsum ditepikeun ka produk silo kanggo dibungkus kana kantong anu béda ku mesin pengemas.


Detil Produk

Tanda Produk

Saatos batu gipsum dihasilkeun kana sistem crusher pikeun kéngingkeun ukuran batu 3 - 4cm, anu diangkat kana silo sateuacan kiln, teras saatos diukur, batu-batu éta didamel kana kiln rotasi kanggo kalsinasi. Sedeng pemanasan nyaéta flume panas, anu pipa na paburencay di tengah sareng témbok kiln, bari tungku diputer, batu gipsum tiasa dipanaskeun sacara merata pikeun dikalsinasi. Batuna dikalén dihasilkeun kana silo pikeun sepuh teras diteraskeun ka pabrik coét janten bubuk. Teras bubuk gipsum ditepikeun ka produk silo kanggo dibungkus kana kantong anu béda ku mesin pengemas.

 

1. Standar kualitas bubuk gypsum: sasuai sareng GB / T 9776-2008

2. Téknologi Utama

Gypsum rock - mimitina naksir -dua ngacapruk - calining - sepuh - produk grinding-réngsé (gypsum stucco / bubuk) -paket

3. Wengkuan aplikasi:

Bahan gél didamel ku dehidrasi gips alami (bahan baku). Komponén utama na nyaéta β-GaSO4 · 1 / 2H2O, tanpa aya campuran atanapi aditif.

Gipsum alami kedah saluyu sareng sarat "batu gypsum (JC / T700) pikeun ngadamel bahan semén" batu gipsum Kelas 3 atanapi nilai langkung luhur.

  1. Parameter Téknis:
Bagian Ngadalikeun Pinuh Otomatis
Kapasitas taunan Disaluyukeun (30, 000-200, 000 Ton Per Taun)
Sistem ngitung Kiln Rotary
Suluh Gas alam, solar, batubara, minyak beurat
Bahan atah Rock Gipsum Alami (Eusi CaSO4.2H2O> 80%.)
Rengse pamakean bubuk Papan gipsum
Bubuk palastik / dempul
Kualitas Waktu Setélan Awal: Henteu Kedah 3-10 Menit,
Waktos Setting Akhir: Henteu Langkung 30 Menit Kakuatan ngagulung (saatos 2 jam) ≥2.5N / mm2

Rasio Stucco Cai: 68-75%

 

  1. Kualitas warranty

Kami ngajamin yén barang anu disayogikeun anu énggal, henteu dianggo, tina modél anu pang anyarna atanapi anu anyar kalayan sagala paningkatan dina desain sareng matéri anu anyar.

Mangsa garansi: periode jaminan maksimal 12 (dua belas) bulan ti tanggal dimana sertipikat panarimaan ditandatanganan ku Anu Mésér atanapi henteu langkung ti 18 (Dalapan Welas) bulan ti tanggal Pamiangan di palabuhan muat, anu mana langkung tiheula.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami