Garis Produksi Bubuk Gypsum

  • Gypsum Stucco Making Line

    Gypsum Stucco Making Line

    Saatos batu gipsum dihasilkeun kana sistem crusher pikeun kéngingkeun ukuran batu 3 - 4cm, anu diangkat kana silo sateuacan kiln, teras saatos diukur, batu-batu éta didamel kana kiln rotasi kanggo kalsinasi. Sedeng pemanasan nyaéta flume panas, anu pipa na paburencay di tengah sareng témbok kiln, bari tungku diputer, batu gipsum tiasa dipanaskeun sacara merata pikeun dikalsinasi. Batuna dikalén dihasilkeun kana silo pikeun sepuh teras diteraskeun ka pabrik coét janten bubuk. Teras bubuk gipsum ditepikeun ka produk silo kanggo dibungkus kana kantong anu béda ku mesin pengemas.

  • Gypsum Plaster Powder Production Line

    Gypsum Plaster Powder Line Produksi

    Saatos batu gipsum dihasilkeun kana sistem crusher pikeun kéngingkeun batuan 1- 4cm batuan, anu didakan pikeun ngagiling pabrik pikeun kéngingkeun bubuk gypsum atah / stucco, sareng éta dikirimkeun ka LIPI LIPI ka silo stabil, saatos diukur sacara otomatis sareng akurat, dieusian kana kalsinasi Kalayan jumlah ageung panas tina kompor hawa panas atanapi ketel, bubuk gipsum atah janten bubuk gipsum dikalsinasi. Saatos tiis atanapi sepuh, produk réngsé dikemas kana kantong anu béda ku mesin pengemas.

  • Gypsum Powder Production Line

    Garis Produksi Bubuk Gypsum

    1. Standar kualitas bubuk gypsum: sasuai sareng GB / T 9776-2008
    2. Téknologi Utama (di dieu nyandak conto batu gipsum Alam)
    Gypsum rock - munggaran naksir -detik kadua - grinding - calining - sepuh produk-réngsé (gypsum stucco / bubuk) -paket

  • Gypsum Plaster of Paris Making Line

    Gypsum Plaster of Paris Making Line

    Batuan gypsum ukuran batu 1- 4cm diangkat ku émbér LIPI kana silo batu gypsum, teras dihasilkeun pikeun ngagiling pabrik pikeun kénging bubuk gipsum atah / stucco, teras éta diangkut ka émbér LIPI ka silo stabil, saatos diukur sacara akurat ku skala sabuk sistem kalayan PLC dikawasa, teras éta dieusian kana kiln kalsinasi. Kalayan jumlah ageung panas tina kompor hawa panas atanapi ketel, bubuk gipsum atah janten bubuk gipsum dikalsinasi dina tungku. Saatos tiis atanapi sepuh, produk réngsé dikemas kana kantong anu béda ku mesin pengemas.