Garis Produksi Papan Gypsum

  • Gypsum Board Making Line

    Garis Gypsum Board Making

    Kauntungannana ageung nyaéta sistem pengering PLC controller otomatis, anu mangrupikeun bagian anu paling penting dina garis produksi papan gipsum sareng ogé tautan konci pikeun mastikeun kualitas papan anu parantos réngsé.

  • Gypsum Plasterboard Production Line

    Jalur Produksi Gypsum Plasterboard

    Saatos ngabentuk, papan diteukteuk kana panjang anu diperyogikeun ku PLC servo péso dikontrol sacara otomatis. Péso ieu tiasa sacara gampil diteukteuk janten panjang anu bénten-bénten sakumaha prasetél dina sistem PLC. Saatos dipotong, papan gypsum baseuh dideteksi sareng gancang ditepikeun ku speedup conveyor ka area conveyor sabuk 1 #, papan limbah badé kaluar tina jalur anu ngalir ku ......

  • Gypsum Board Production Line

    Garis Produksi Papan Gypsum

    Bahan utama pikeun ngahasilkeun papan gypsum sapertos kitu utamina bubuk gipsum (bubuk gipsum dikalsinasi) anu eusi CaSO4 · 1 / 2H2O langkung ti 75%. Bubuk gipsum, cai sareng macem-macem aditif sacara otomatis sareng misah diukur sareng dilebetkeun kana mixer ku sistem auto-conveying anu kontinyu.

  • Gypsum Board Line

    Garis Déwan Gypsum

    Saatos angkat kaluar tina pengering, ngalangkungan sistem transmisi 2 # cross, papan henteu sami (sakitar 3-5%) bakal dikirim ka sytem conveyor silang ka-3 pikeun ditumpuk sareng dianggo ngadamel dunnages atanapi panggunaan sanés; sedengkeun papan anu mumpuni datang kana sistem ragaji otomatis.

  • Gypsum Ceiling Board Production Line

    Jalur Produksi Papan Gypsum Ceiling

    Bubuk gipsum dikalkulasikeun, cai sareng sagala rupa bahan aditif sacara otomatis sareng misah diukur sareng dilebetkeun kana mixer. Saatos saé dicampur kana bubur sareng sumebar kana kertas pelindung dewan gipsum anu teras-terasan maju. Nalika ngalangkungan mesin pembentuk, bubur saputuhna dibungkus ku kertas luhur sareng handap, diteken kana papan gips anu diatur saé anu diteruskeun sakumaha laju anu stabil sareng dikontrol sacara ketat.

  • Paper Faced Gypsum Board Manufacture Line

    Garis Garis Garpu Garapan Pabrik Gips

    Sistem kaluar pengering papan tulis gipsum diwangun ku rol kualitas luhur, sistem bolong pelindung, pos anu tiasa dipindahkeun, sareng motor mérek munggaran, sareng set lengkep sistem PLC, jst.