Garis Gypsum Board Making

Pedaran pondok:

Kauntungannana ageung nyaéta sistem pengering PLC controller otomatis, anu mangrupikeun bagian anu paling penting dina garis produksi papan gipsum sareng ogé tautan konci pikeun mastikeun kualitas papan anu parantos réngsé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan tina Gypsum Board Making Line

Kauntungannana ageung nyaéta sistem pengering PLC controller otomatis, anu mangrupikeun bagian anu paling penting dina garis produksi papan gipsum sareng ogé tautan konci pikeun mastikeun kualitas papan anu parantos réngsé. Éta diwangun ku bagian éntri, bagian nutup, bagian kaluar, sistem sirkulasi hawa panas, jst sareng lapisan sareng panjang na gumantung kana kapasitas papan anu béda. Kalayan siklus udara panas nyalira nyalira, sistem ieu dibagi kana dua zona: saatos lebet ka kamar pergaulan, gas suhu tinggi anu dihasilkeun ku pemanasan anu nyayogikeun sistem campuran sareng hawa anu beredar dina saluran, lebet kana bagian nutup ku sirkulasi kipas sareng akhirna garingkeun papan gips anu baseuh, sareng pelat panduan tiasa nyaluyukeun laju hawa sareng arah hawa kana status anu pangsaéna. Samentawis éta, papan gipsum ngalir lalaunan dina sistem pangeringan sareng sacara merata ngejat sahingga kandungan cai produk papan gipsum akhir tiasa dijaga 5% -10%. Salaku tambahan, pikeun ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan panggunaan noise sareng listrik, urang ngarobih jinis kipas sirkulasi sareng nganggo téknologi Jepang. Kalayan operasi otomatis anu sampurna sareng prosés board-exit, sistem pangeringan tiasa gampang dioperasikeun ogé.

Kompor hawa panas pembakaran langsung ngajantenkeun sistem pangeringan hemat énergi, épisién tinggi.

 

Déwan Gypsum Cina Ngadamel Rincian Garis:

1. Kaluaran taunan:

10 juta nepi ka 30 juta sqm (dumasar kana kandelna dewan gypsum 9,5mm)

2. Operasi waktos: 24 jam / dinten sareng 300 dinten damel / taun

3. bahan baku: Gypsum stucco, kertas pelindung, aci anu dirobih, agen foaming, lem, minyak silika, fiberglass

4. suluh: Gas alam, LPG, LNG, solar

5. Kualitas produk sareng sIze:

1) Produk éta saluyu sareng Standar Nasional GB / T9775-2008 atanapi standar internasional anu sami sapertos EN520: 2004, ASTM1396: 2006

2) spésifikasi produk:

Panjangna: 1800mm ~ 3100mm

Lebar: 1200mm atanapi 1220mm

Kandel: 8mm-20mm

6. Téknologi utama:

Garis produksi ngadopsi sistem pemanasan kompor hawa panas langsung anu dirancang khusus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami