Garis Produksi Blok Gypsum

  • Gypsum Block Machine

    Mesin Blok Gypsum

    Bubuk gipsum alami anu dikalsinasi mimitina dikirim ka bubuk silo, silo ku alat leveling, sareng sajabana Teras bubuk lebet kana silo timbangan, saatos diukur ku skala éléktronik, bahanna lebet kana mixer ngalangkungan klep fenumatis. Cai asup kana mixer ngalangkungan alat ukur cai. Bahan aditif sanésna tiasa ditambihan kana mixer numutkeun sarat anu saleresna.

  • Gypsum Block Production Line

    Garis Produksi Blok Gypsum

    Bubuk gipsum, mimitina dikirim ka silo ku LIPI LIPI, teras éta tuangeun kana dosis silo; saatos ngukur sacara akurat, bubuk dieupan kana mixer. Bahan baku sareng cai dicampurkeun kana slurry sareng tuang kana mesin pembentuk. Teras stasiun hidrolik nyetir sistem angkat hidrolik pikeun nyandak blok gipsum tina kapang. Dina waktos anu sasarengan, clamp luar angkasa ngajepit, angkat sareng ngangkut blok ka buruan tegalan. Sakabéh sistem dikawasa ku PLC.