Mesin Blok Gypsum

Pedaran pondok:

Bubuk gipsum alami anu dikalsinasi mimitina dikirim ka bubuk silo, silo ku alat leveling, sareng sajabana Teras bubuk lebet kana silo timbangan, saatos diukur ku skala éléktronik, bahanna lebet kana mixer ngalangkungan klep fenumatis. Cai asup kana mixer ngalangkungan alat ukur cai. Bahan aditif sanésna tiasa ditambihan kana mixer numutkeun sarat anu saleresna.


Detil Produk

Tanda Produk

Garis Produksi Blok Gypsum Dekoratif

Bubuk gipsum alami anu dikalsinasi mimitina dikirim ka bubuk silo, silo ku alat leveling, sareng sajabana Teras bubuk lebet kana silo timbangan, saatos diukur ku skala éléktronik, bahanna lebet kana mixer ngalangkungan klep fenumatis. Cai asup kana mixer ngalangkungan alat ukur cai. Bahan aditif sanésna tiasa ditambihan kana mixer numutkeun sarat anu saleresna.

Dina mixer, bahan baku dicampur rata sareng aduk anu kuat, teras sacara otomatis dituang ku alat péngkolan hidrolik kana rongga kapang mesin. Dina fase anu ditangtoskeun salami setting bubur, péso hidrolik ngawangun péso dilengkepan diluhureun rongga kapang kanggo ngalih deui-ka-maju pikeun ngikis bagian luhur blok. Nalika setting bubur sareng pengerasan parantos réngsé, stasiun tekanan hidrolik sentral ngajalankeun sistem angkat mesin pembentuk pikeun angkat blok gipsum dina barisan kaluar tina rongga kapang. Teras blok gipsum dina jajaran ditilep, diangkat sareng diangkut kana rak-rak tumpuk ku penjepit luar angkasa tina mesin pembentuk, teras blokna ditepikeun ka pengering pikeun garing. Sistem pengering diwangun ku kiln drying, kipas sirkulasi, pipa hawa sirkulasi, kompor hawa panas, burner sareng kipas pangaturan sareng troli. Kiln, kipas sirkulasi sareng saluran pipa udara sirkulasi disusun janten sistem sirkulasi udara panas lengkep sareng kompor hawa panas, kompor burner sareng kipas angger tiasa nambihan panas sareng hawa seger; bari trolley ngumbara sapanjang karéta api dina tungku, sistem hawa panas bakal panas blok sareng ngaluarkeun kalembaban dina blok. Alat-alat deteksi suhu dilengkepan dina kiln pikeun nunjukkeun suhu hawa dina bagéan kiln anu béda, anu merenah pikeun ngendalikeun kiln kalayan akurat. Nalika blok janten garing, éta bakal diinspék sareng disimpen atanapi kintun ti pabrik.

Kapasitas

100.000m2 / y-450,000m2 / y

Otomatisasi

Pinuh otomatis

Suluh: Gas alam, minyak beurat, batubara sareng solar

Métode pangeringan

Garing ku hawa

Sistem pengeringan kompor hawa panas

Bahan baku utami

Bubuk gipsum, cai, aditif

Diménsi produk

Kandel: 70mm-200mm

Lebar: 300mm-500mm (tiasa diatur)

Panjangna: 620mm, 666mm

Urang tiasa ngarancang sareng ngadamel produk tina diménsi sanés salaku kabutuhan khusus klien

 

Standar kualitas produk

Luyu sareng standar nasional JC / T698-2010


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk