FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Ngeunaan Saatos Jasa Penjualan

* Latihan kumaha masang mesin.

* Latihan kumaha ngoperasikeun mesin kaasup mesin tunggal, garis produksi sadayana.

* Pelatihan program palatihan, kontrol kualitas produk akhir sareng uji laboratorium.

* Kami tiasa nyayogikeun desain, pamasangan sareng komisioning sadaya garis produksi.

* Kami tiasa nyayogikeun proyék-proyék turnkey pikeun konsumén.

* Jaminan kualitas 1 Taun pikeun lini produksi lengkep.

* Kami tiasa nyayogikeun kanggo bahan baku, suku cadang sakumaha sarat konsumén.

Ngeunaan Sarat pamayaran

* A. Istilah pamayaran: 30% T / T sateuacanna; 70% L / C atanapi T / T.

* B. Urang tiasa nyayogikeun jaminan kualitas.

* Rekening bank C. Kunlun sayogi pikeun ngajantenkeun nasabah Iran.

Ngeunaan Waktos Pangiriman

* Biasana 3-6 bulan. Éta ogé gumantung kana kapasitas garis produksi sareng syarat lengkep konsumén.