Desain & Produksi

DCI

abcir1

Dept Téknis

abcir2

Mésér Dept

abcir3

Dept komérsial

abcir4

Dept Keuangan

abcir5

Pabrik Dept

abcir6

Dept Kontrol Kualitas

Jurusan Téknis ngagaduhan kamampuan PLC sareng desain listrik, desain téknologi, desain gambar, janten dept Téknis maksimal tiasa mastikeun hubungan-up antara mesin, sareng ngajantenkeun garis produksi's sadaya mesin épisién koordinasi téhnologis, listrik sareng mékanis.

ab1-1
ab1-2
ab1-3

PRODUKSI

Perusahaan kami khusus ngarancang sareng ngadamel sét kumplit peralatan bahan bangunan ', sapertos garis produksi papan gipsum permukaan kertas, garis produksi bubuk gipsum (gipsum alami, gypsum desulfurisasi sareng gypsum fosforik), garis produksi papan semén serat, garis produksi papan silikat kalsium, lini produksi semén, lini produksi blok AAC, lini produksi batu, sareng sajabana Dina waktos anu sami, urang tiasa nyayogikeun mesin tunggal, suku cadang sareng suku cadang dina lini produksi

ab2-1
ab2-2
ab2-3