Tentang Kami

ad_about_us

Tentang Kami

Grup Decheng dilebetkeun tina dua perusahaan:

Hebei Decheng International Trade Co., Ltd.

Hengshui Decheng Machines & Equipment Co., Ltd.

Hengshui Decheng Machines & Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 2005 sareng gaduh sajarah 16 taun, mangrupikeun perusahaan mesin & peralatan komprehensif anu ngahijikeun sareng alat panilitian & pamekaran, éntitas manufaktur, sareng kerjasama ékonomi & téknis asing. Dina 2008, perusahaan urang lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001. Perusahaan kami gaduh tim propésional kumplit kami khusus dina desain, manufaktur, suplai, instalasi sareng komisioning, sareng jasa saatos dijual. Urang tiasa ngalengkepan sistem kontrol listrik propésional ku nyalira. Sumawona, perusahaan urang gaduh basis pamrosésan pangsa-dikawasa urang.

Produk utama kami: Garis produksi papan gypsum, lini produksi bubuk Gypsum (gipsum alami, desulfurization gypsum sareng gypsum fosforik), mesin blok Gypsum, mesin laminating genténg Gypsum, lini produksi gypsum stucco, garis produksi papan sérat, garis produksi semén, Alat-alat tambang, alat Quarry, mesin bungkus papan plester Gypsum, mesin grid logam papan gypsum, sareng sajabana Dina waktos anu sami, urang tiasa nyayogikeun mesin tunggal, suku cadang pikeun jalur produksi di luhur; kami ngahasilkeun bahan baku pikeun produksi papan & ubin, sapertos aci anu dirobih, minyak silika, agen foaming, WRA, lem, pilem PVC, lem PVC, aluminium foil, lem aluminium, sareng sajabana.

Kauntungan urang

Perusahaan urang ogé parantos ngalaman ogé teknisi rékayasa profesional. Maka, samentawis perusahaan kami nyayogikeun klien kami nganggo mesin anu saé kualitasna, insinyur instalasi tanaga ahli & pagawé sareng téknolog produk kualitas luhur nyayogikeun palanggan kami di bumi sareng di mancanagara kalayan set lengkep jasa téknis pikeun ngajantenkeun palanggan kami "mésér kalayan yakin sareng panggunaan kalayan nyugemakeun ”.

probiz-map

Prestasi

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang parantos ngahontal prestasi hébat dina proyék-proyék suplai peralatan di seueur nagara sareng daérah, sapertos Rusia, Oman, Iran, UAE, Saudi Arabia, India, Kazakhstan, Uzbékistan, Bangladés, Étiopia, Qatar, sareng sajabana. ngagaduhan pujian tinggi ti klien kami pikeun kualitas produk sareng jasa purna jual.

Perusahaan kami gaduh tim propésional anu lengkep dina ngurus desain, pabrik, suplai sareng layanan aftersale pikeun ngalayanan nasabah boh di bumi sareng di mancanagara kalayan pinuh haté sareng kaikhlasan.
Kami ngabagéakeun pisan babaturan ti sakumna dunya pikeun sumping sareng nganjang ka kami!