Naha Pilih Kami?

Hengshui Decheng Machines & Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 2005 sareng gaduh sajarah 16 taun, mangrupikeun perusahaan mesin & peralatan komprehensif anu ngahijikeun sareng alat panilitian & pamekaran, éntitas manu-facturing, sareng kerjasama ékonomi & téknis asing. Dina 2008, perusahaan urang lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001. Perusahaan kami gaduh tim propésional kumplit kami khusus dina desain, manufaktur, suplai, instalasi sareng komisioning ……

  • ad_about_us_bg

Pilihan Produk Pangalusna

Perusahaan urang gaduh basis pamrosésan pangsa-dikawasa kami.

produk diulas

Kami parantos ngalaksanakeun proyek.

Pariksa proyék kami.

Advanteges kami

  • Who We Are

    Saha Kami

    Perusahaan mesin & peralatan komprehensif ngahijikeun.

  • Design & Production

    Desain & Produksi

    Desain mandiri, Produksi.

  • Services

    Jasa

    Pamasangan sareng Komisioning, Pitunjuk Latihan sareng Layanan Saatos-penjualan.